Positive day


Para aquellos que ya casi olvidaron que hay vida después del mundo digital, quedáis convocados el próximo viernes 6 de abril a una sesión continua de revelado y positivado "abierto hasta el amanecer". Se podrá revelar y/o positivar entre algunos de los mejores gurus del momento. Tiras de prueba al límite, virados imposibles, solarizaciones de vértigo... todo esto y más. Diversión garantizada. Se ruega traer las uñas largas y un paquete de "bisonte", algunos ya sabéis a que me refiero.

El próximo viernes 30 revisaremos todas las ampliadoras y si falta algun reloj, bombilla, etc. El que quiera positivar el día 6 debería revisar que está todo en orden en su ampliadora, que dispone de papel, químicos, etc.

7 comentarios:

Sergi ha dit...

Perdona que et corregeixi, però, si vols arribar a la sola de la sabata del "mestre" no ho anconseguiras fumant Bisonte, sinó, passant per la dura via de fumar 4 paquets de PALL MALL al dia...
Entre altres dures proves que et portaràn pel bon camí

Sergi ha dit...

per cert, d'on has tret la imatge aquesta? i perque has decidit penjar-la per aquest post?

Lluis-T ha dit...

ok, ok, PALL MALL, no ho oblidaré.
La imatge l'he trobat en alguna carpeta perduda dintre d'alguna unitat perduda... I l'he posat perque veure-ho em posa tant nostàlgic com anar a positivar...

cmntez@gmail.com ha dit...

Deu ser una imatge que us porta gran records, oi?

Lluis-T ha dit...

Doncs si, Cristo, pretenia ser el logo del primer local de mataró...
ves tu quins temps...

N'Arnau ha dit...

Doncs anem bé...si tothom opta per fumar jo no em penso deixar la meva escafandra anti-gas-mostasa i l'equip de visió nocturna per coma minim arribar a l'ampliadora...Riu-te'n de l'Apolo XIII!Tots morts.Ja!

cmntez@gmail.com ha dit...

Un, dos, tres, quatre, cinc, sis i aquest que farà set. Set comentaris en una mateixa entrada. A cinc entrades d'arribar a cent. Lluís ets el guanyador.
Jo no vull fumar Pall Mall.

 
Copyright © Estudi Virus-T