Expo

Tal com som

Exposicions La vitrina del fotògraf Txema Salvans Palau Robert Passeig de Gràcia, 107 Barcelona Fins al 18 de març
Sílvia Muñoz d'Imbert

T xema Salvans (Barcelona, 1971) presenta la seva obra a La vitrina del fotògraf, imatges en què convergeix una mirada intensament optimista, no exempta de ironia, amb grans dosis de tendresa envers els altres, nosaltres mateixos. La línia que separa Salvans de la gent que fotografia és tan fina com la de l'espectador que observa unes imatges que li són properes. Moments d'intimitat compartida, temps d'oci en què el que és quotidià esdevé singular, únic.

Instants que formen, en el trencaclosques de les nostres vides, la cara amable de la nostra experiència, recollits en el seu llibre Nice to meet you, amb textos de Guillem Martínez, guardonat a Photoespaña 2006 com a millor llibre de fotografia de l'any. Els rostres, els cossos, els gestos dels personatges que apareixen en les seves fotografies mostren la bellesa del que és real, vertader, allunyat de qualsevol ideari abstracte, un tal com som, sense afegits.

Avui, 01/03/2007.

3 comentarios:

Sergi ha dit...

Aquest post Cristo vol dir que hi has anat, t'ha agradat i ens la recomanes? o que vols anar i ens ho plantejas per anar a veure-la?
O res de tot això, que cadascú faci el que vulgui?

cmntez@gmail.com ha dit...

Això és que ho he vist al diari, l'he trobat interessant i he volgut compartir el meu interès amb vosaltres. A mi m'agradaria anar-hi, si algú es vol apuntar...

Lluis-T ha dit...

Quan volgueu, ho tinc al costat de la feina...

 
Copyright © Estudi Virus-T