Evolution



Després de veure el bon rendiment en la primera cursa de l' MP4-22 de McLaren i la seva espectacular imatge, hauria d'estar en un museu i no embrutant-se pels circuits d'arreu del món, he decidit penjar dues imatges la CR1-30 i la CR2-30 de Mcristo-t, haurien d'estar penjades i no omplint-se de bits en el disc dur. La CR1-30 (blava) és coneguda pels meus fans en versió b/n-2D i que ara a evolucionat ( m'agrada aquesta paraula des de que Subaru va treure l' evolution i que gambava l'hòstia ) a una imatge de color i un intent d' allunyament del 2D. La versió original, en el seu dia, va fer que caigués captivat pèl fenomen de la llum i halurs.
La segona és un retrat en digital convertit en b/n originàriament. En CR2-30 he creat un fons i he deixat el retrat en color amb un tocs de color. La CR2-30 encara és un esboç o més aviat una prova per un possible treball de retrat.

2 comentarios:

Lluis-T ha dit...

me lo repit?

cmntez@gmail.com ha dit...

Em van dir que quan penges una imatge poses més text, ello aquí. Treu-li el text superflu i quedat amb l'essència tota la resta és allò que se'n diu: més text

 
Copyright © Estudi Virus-T