Ruta de Virus T cap a Perpignan

Benvolguts/es bloggeros/as

Per als que no vàreu poder venir el passat 10 de septembre, comentar-vos que varem posar rumb a la nostra estimada vila de Perpignan per complir amb el nostre peregrinatge anual a la meca del fotoperiodisme, és a dir al Visa pour l'image. No ens podiem perdre la nostra dosis anual de sang i fetge, conflictes oblidats i alguna catastrofe natural. Precisament unes fotos de Thomas Dworzak de la agència Magnum van ser les que hem van impresionar més, potser perque les imatges obtingudes d'una ciutat com New Orleans sota l'aigua son simplement esferreidores. Per descomptat hi havia un gran nivell com sempre, amb retrospectives, i algun treball oxigenador entre tanta desgracia.
Va ser un viatge relaxat, en bona companyia, on no ens vàrem cremant veient totes les exposicions, sino que gaudirem del que vàrem poder abastar i varem riure una bona estona. Tampoc va faltar un bon dinar e inclus la cursa de F1 en directe.
Penso que les passejades per la zona propera a la plaça de la Revolució i aquets carrers estrets, aquest barri d'aparença depremida, on hi ha una gran població inmigrada van ser una de les millors coses del viatge, poder passejar tranquilament i admirar els constrastos.

En fi, continuarem doblant la nostra dosi de café, fins a la victoria final del proletariat.

3 comentarios:

Sergi ha dit...

El millor sens dubte és el marc de les exposicions, segurament les mateixes fotos en una altra ciutat no serien el mateix.

Lluis-T ha dit...

Ara m'he perdut. És una ironia?

Sergi ha dit...

Sé que normalment estas més acostumat a comentaris meus del tipos:

-"vaya mierda!"
_"quina subnormalitat!"

(etc)

però en aquesta ocasió era un comentari de tot cor.

 
Copyright © Estudi Virus-T