"FABRICANDO"


En el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya situat a tocar de la plaça de la Catedral de Barcelona recomano visitar l'exposició "FABRICANDO" d'en Dídac Codina, bon colega de l'I.E.F.C. i capaç de generar cosetes molt interessants...Entre elles una sèrie de fotografíes a partir de l'antiga tècnica de l'albúmina com a procediment per poder mostrar el seu treball "d'arqueologia industrial", tal com ell mateix el defineix...
Complexos industrials abandonats i deteriorats,materials oxidats i basicament oblit...Tot aquest material el podríem contemplar com un seguit de narracions curtes amb un únic fil conductor representat pel que s'anomena " object trouvé ". Bravo per en Dídac!

La foto que ilustra aquest post només ensenya una de les tonteries exposades al mateix espai, però és l'únic document gràfic que dóna testimoni del meu pas per la expo...La resta són d'última hora i com els "quintos" anaven que volaven ni jo sóc capaç d'interpretar on enquadrava ni què carai pretenia enfocar.En fi...Aupa la birra!
 
Copyright © Estudi Virus-T