FC sigue liándola 8 años después de su exposición...


Hola a todos, todas...

Escribo para hablaros de alguien del que Sergi habla con devoción (y yo me añado): sus fotos van más allá de la fotografía, son puñetazos sociales.

Y para muestra su última "influencia en los medios":

- Blog "Nothing is cool" de YOSIGO


Y para que veamos cosas que ha ido haciendo a lo largo de los años (y de las que Sergi nos ha hablado, seguro, alguna vez), aquí podéis ver alguna de sus exposiciones:

- Fauna Secreta (en inglés)
- Fundación SPUTNIK
- Karelia Milagros&CO
- Securitas
- Googlegramas

La verdad es que este post es quizás cortito, pero en los enlaces hay bastante material. No seáis vagos y no os lo perdáis, porque realmente es muy bueno.


Damián.


PD: A los periodistas a los que pilla en jaque en el articulo primero que os enlazo, no es demasiado difícil ponerlos en aprietos. Pero tiene su gracia.

4 comentarios:

Sergi ha dit...

gran Fontcuberta, de lectura obligadissima: "el Beso de judas" però si algun dia voleu fer una marató Fontcuberta, podem projectar algunes coses i llegir alguns pasatges, segur que donaria per 30 o 40 nits temàtiques, però si us engresca, puc preparar algo de 2, 3 horetes, que us sembla? Astronautes fantasmes, animals i plantas desconeguts, sirenes, boles de gel que cauen del cel, però sobretot l'intent de buscar la veritat...

Lluis-T ha dit...

ya tardas!

isma ha dit...

jo hi afegiria encare mes....
ya tardas ! pavo!

Lluis-T ha dit...

Damià, gran entrada, gracies per apropar-nos una mica més a aquest monstre, la veritat es que no coneixia la història de Kerelia i la veritat no tinc paraules, perque no tenim nosaltres aquesta ment privilegiada? Deu ens va fer vulgars i del monton, però ens va donar la oportunitat de gaudir d'aquestes petites joies. Com he rigut amb el miracle de la carn...

 
Copyright © Estudi Virus-T