El arte del retrato en blanco y negro

Aterra de nou a Barcelona Alberto García-Alix amb la seva expo "Siempre el mismo cielo".
Com sempre retratant al món que li envolta. La seva conferència a l'Institut a on només va llegir un escrit on parlava sobre el perquè de fotografiar amb diverses anècdotes personals sense mostrar cap fotografia, va fer créixer en mi un interès sobre la importància de l'autor sobre la seva obra. Amb tota la senzillesa d'un paio que va viure la "Movida" (i va sortir), aprofitant tot allò que va deixar com a "llegat" aquella època.
Fins a finals de mes a la Sala Carles Taché (Consell de Cent, 290).

"Hoy y ayer, la muerte escribe mi nombre en el mismo cielo que cubre este paisaje donde me invento". Alberto Garcia-Alix.

Entrevista a Alberto Garcia-Alix. Mira't-ho Octavi.

I aquesta és mooolt bona
Li Alejandro Jodorowsky, és un filòsof, que es deu pendre tot els pellotes que troba i a on descobrires que la fotografies, moltes d'elles surten sense més i sinó fixa't quan li pregunta per la fotografia de la columna. Alberto es troba amb la situació d'explicar-li de forma "artística" la foto, a l'hora que pensa-"Tiu! Estaves tu i la columna i molava mazo que te cagas i que jo sàpiga les columnes sempre han aguntat sostres. Només conec una planta, la de les mongetes màgiques que arribava al cel. Que s'haurà pres aquest paio, i tenia un fill que es deia Teo? Passa'm el mai, nen!"

6 comentarios:

Lluis-T ha dit...

Doncs es buscar un dia i quedar per anar-la a veure. Propostes?
Podriem quedar aquest divendres 18 i fer la reunió per Barcelona??

Octavi ha dit...

No se quines fotos fa aquest home, però a priori té bona pinta (I tb m'invaeix una mica de por grimosa... he de dir...).

cmntez@gmail.com ha dit...

Fora bromes és un fotògraf amb tanta sinceritat a sobre que el fet de no creure en ell seria absurd. Però tots som lliures de creure i veure el què vulguem.

Octavi ha dit...

Doncs sí, aquest Alberto es l'hóstia. M'agradat molt les seves fotos i el que diu es nota realment sincer, igual que la seva obra. Mola.

I l'entrevista amb el Jodorowsky no té desperdici, jojojo... Tinc un parell de pelis d'ell i son tal qual, pedants i pseudoreligiosesxiulosas.

Mot bó aquest post. Si senyor.

cmntez@gmail.com ha dit...

Gràcies, noi! M'agrada poder aportar-te un xic del meu escàss coneixement.
Pa servirle a usté y a la pa... pa... pa... xocolata!!!

N'Arnau ha dit...

Fer reunió a BCN és bona Lluis!I si comença abans de les 20:00 i acaba abans de les 20:00 seria "of the death"...je.Les fotos de l'Alberto Garcia Alix molen pero el yonki mola més...I si junto un parell d'ingredients d'aquest últim post com "por grimosa" em dóna peu a una bonica aportació en forma d'entrada a aquest blog...

 
Copyright © Estudi Virus-T