Jota Bayona

Bé, avui us porto un remember:
Tots parlen del Orfanato, que si anirà als Oscars, que si la Serranita (la Rueda) està genial. Vale collonut, però no ho sabem perque la pelicula no s'ha estrenat! (de fet s'estrena avui crec)
El que si podem disfrutar són les seves obres ja cèlebres i consagrades:

4 comentarios:

Octavi ha dit...

M'has fet mal i ho saps....

Però lo pitjor no son ells i la seva... eh... la seva... bah, es igual, musica. El pitjor es que tinguin tanta pasta per fer aquest videoclip. Usea, que venguin millonades! Aixó vol dir molt i molt!

Orfanato, orfanato.... Em dona la sensació (prejudicis, odi i fustracio vers al cine espanyol a flor de pell) que será una plei correcte filmada correcte i amb moments grimosos massa melodramátics... La Rueda bona actriu? I una merda! La Rueda que torni a la Oca. En un pais de merda com aquest quant surt un coix em de fer veure que es el millor corredor del mon, comn dient: Mireu, mireu! També sabem fer coses aqui!! Eoooo! Mireuuu!! ... I tots son genis amb una peli.... Acollonantment trist...

Lluis-T ha dit...

Això també ho diria A.Perez Reberte però en castellà, putos cabrones de la subvención, a mamar de la teta i mentrestant la gent que te alguna cosa interessant a explicar, doncs a menjar-se els mocs

Octavi ha dit...

Està sosuna la cosa per aqui...

Que algú postegi algo similar a lo del Arnau del japo. Em va agradar molt i molt. Com deia el Sergi, oníricament preciós (No se si deia aixó exactament, però tu xiula...).

O no, es clar...

Octavi ha dit...

Por mis partes, us recamo la web d'aquest rus cabrón (recordeu sempre que insultar es gratis) que es curra una fotos de la ostia. Segurament ja el coneixareu (No se jo si aixó està ben escrit...), però jo ho deixo.

http://www.photosight.ru/ownpage.php?dlimit=0&p=1&authorid=44826&preview=1&cat=0

Crec que es diu sauco, per si no surt el link sencer, que fa pinta que no.

 
Copyright © Estudi Virus-T